Sakarya-Spor Toto maçına doğru

Hentbol Erkekler Süper Ligi'nde zirve hattını ilgilendiren Sakarya BŞB SK-Spor Toto maçı öncesinde teknik adamlar açıklamalarda bulundu.

Hentbol Erkekler Süper Ligi’nin 4’üncü haftasın Sakarya BBSK ile Spor Toto karşılaşacak. Yarın oynanacak karşılaşma saat 16.00’da Sakarya Serdivan Spor Salonu’nda başlayacak.
TRT Spor Yıldız’dan canlı olarak yayınlanacak maç öncesinde Spor Toto 3 maçta aldığı 3 galibiyet ve 6 puanla ikinci sırada, Sakarya ise 3 maçta aldığı 2 galibiyet bir mağlubiyet neticesinde topladığı 4 puanla beşinci sırada yer alıyor.
“KAZANARAK İLERLEMEK İSTİYORUZ”
Sakarya BBSK Antrenörü Korer Koral maç öncesi yaptığı açıklamada; “Takımın 3 maçtaki mücadelesinden memnunum. Önümüzde Spor Toto maçı var. Rakibimiz Avrupa’da maç oynadı ve Nilüfer Belediye maçını da galip tamamladılar. Bu maçı da kazanıp ligde basamak basamak ilerleyip hedefimize ulaşmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.
“HERKESİN ZEVK ALACAĞI BİR MAÇ İZLETMEK İSTİYORUZ”
Spor Toto Antrenörü Serdar Seymen ise maç öncesinde şunları söyledi: “Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Sakat oyuncumuz yok, tam kadro olacağız. Yakaladığımız havayı devam ettirmek için bu maçı da kazanmak istiyoruz. Güzel oyunla mutlu olmak istiyoruz. Herkesin izlediğinde zevk alacağı bir maç izletmek istiyoruz.”

Yılmaz Acar Davut

Bakmadan Geçme