Samet Kanberoğlu: 'Bahaneleri bir kenara bırakarak tüm zorlukları aştık'

Beykoz Belediyesi Spor Kulübü ile başarılı bir sezon geçiren ve şampiyonluk yaşayan Samet Kanberoğlu, hentbolhaber.net'e özel açıklamalarda bulundu.

TUĞBA AKKESEN/HENTBOLHABER.NET- Beykoz Belediyesi Spor Kulübü ile başarılı bir sezon geçiren ve şampiyonluk yaşayan Samet Kanberoğlu, hentbolhaber.net’e özel açıklamalarda bulundu.

Gol krallığı ve en iyi sol kanat ödüllerine sahip olan Kanberoğlu’nun açıklamaları şu şekilde: “Bizim için bu sezon beklediğimizden çok daha zor geçti. Sezona motivasyon olarak çok iyi başladık. Süper Ligde de normal sezonu  lider kapattık. Play-off sürecinde hiç maç kaybetmedik. Biz ekip olarak bahaneleri bir kenara bırakarak tüm zorlukları aştık. Bir aile olduk. Dönem dönem takımdan oyuncularımız milli takıma katıldığı için birlikte antrenman yapamıyorduk. Salon salonumuz da mevcuttu. Bu sebepten dolayı çok zorlandık. Bu sorunları aşabilmek için ekip olarak çok çalıştık, bu çalışmanın da sonuçlarını şampiyonluğu kazanarak gördük.  Bu kupayı kazandığımız için çok mutluyuz. Hak ettiğimiz kupaya sahip olduk. İnanılmaz gururluyuz. Kendi adıma da gol krallığı ve en iyi sol kanat ödüllerine layık görüldüm. Hedefim de buydu zaten. Önümüzdeki sezonlarda yine aynı bu hedeflerle çalışmalara devam edeceğim.”

Bakmadan Geçme