Samet Kanberoğlu: 'Gol Krallığı yarışmasını bırakmayacağım'

Beykoz Belediyespor ile başarılı bir sezon geçiren Samet Kanberoğlu, Hentbolhaber.net ekibinden Tuğba Akkesen'e özel açıklamalarda bıulundu.

TUĞBA AKKESEN/HENTBOLHABER.NET – Beykoz Belediyespor ile zirve yarışını sürdüren Samet Kanberoğlu, hem takımının başarısını hem de gol krallığını sürdürmek istiyor.

Gol krallığı yarışında şu an önde olan Beykoz Belediye Spor Kulübünün deneyimli oyuncusu Samet Kanberoğlu, İzmir Büyükşehir Belediyespor galibiyeti ve Gol Krallığı yarışı hakkında konuştu.

Kanberoğlu, “İzmir takımıyla oynadığımız mücadele bizim açımızdan zorlu geçecekti. Bunun bilincindeydik. Önemli oyuncularımız yaşamış olduğu sakatlıklardan dolayı sahada performans sergileyemedi. Takım olarak güzel bir galibiyet alıp istediğimiz sonuca ulaştık. Önümüzdeki Nilüfer maçını da kazanıp sezonu lider tamamlamayı hedefliyoruz. Gol krallığında da şu an 154 gol ile birinci sıradayım. Ligi daha bitirmedik. Son dört maçımız var. Son haftalara kadar bu gol krallığı yarışını bırakmayıp elimden geleni yapacağım. Ligin sonunda hedeflediğim yerde olmayı istiyorum.”

“Takımım Başarısı Çok Önemli”

“Ligde Gol Krallığı yarışının yanında zirve mücadelemizde devam ediyor. Beykoz Belediyespor ile her sene daha başarılı sonuçları hedefliyoruz. Gol Krallığının yanında takımımım başarısı da çok önemli” dedi.

Bakmadan Geçme