Şampiyon Beşiktaş Kupasına kavuştu

Beşiktaş Spor Kulübü, Süleyman Seba Spor Salonu'nda Şampiyonluk Kupasını aldı.

HENTBOLHABER.NET – Hentbol Erkekler Süper Ligi’nin son haftası olan 26. Haftada Nilüfer Belediyespor ile Beşiktaş karşı karşıya gledi. Maç sonunda 33-38 skor galibiyet ile ayrılan Beşiktaş, maçın ardından düzenlenen kupa töreni ile Süleyman Seba Spor Salonu’nda Şampiyonluk Kupası’nı aldı.

Namağlup şampiyon Beşiktaş’a kupasını, Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Uğur Kılıç takdim etti. Kaptan, Ozan Arifoğlu’nun şampiyonluk kupasını havaya kaldırmasıyla Süleyman Seba Spor Salonu’nda coşku doruğa ulaştı.

Beşiktaş Spor Kulübü Başantrenörü Mehmet Korer Koral şampiyonluk için özel değerlendirmelerde bulundu.

Haber

“Çok gururluyum. Namağlup şampiyonluk Camiamıza hayırlı olsun”

Koral’ın ifadeleri şu şekildedir: “Çok gururluyum. Namağlup şampiyonluk Camiamıza hayırlı olsun. Her zaman yanımızda olan Başkanımız Ahmet Nur Çebi’ye, Yönetim Kurulu Üyelerimize, Hentbol Şube Sorumlumuz Mesut Çebi’ye ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Sezon boyunca büyük bir özveriyle çalışan teknik ekibimize ve oyuncularımıza şükranlarımı sunuyorum. Hep beraber mücadele ettik. Sezon boyunca bizi destekleyen taraftarlarımızın hakkını ödeyemeyiz. Çok gururlu ve mutluyuz.”

Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, Asbaşkan Fatih Hakan Avşar, Sayman, Sosyal Tesislerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Berkan Gocay, Basketbol ve Gayrimenkul Geliştirmeden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Umut Şenol, Taraftar ve Süleyman Seba İle Akatlar Tesislerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Bilgihan Sürmen ile Futbol Altyapı ve Tüm Branşlar Spor Okullarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Fırat Fidan, namağlup şampiyon Hentbol Takımını tebrik etti.

 

 

Bakmadan Geçme