Selim Karaağaçlı: 'Skordan çok oyuncuların verimliliğini önemsiyoruz'

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübünün antrenörü Selim Karaağaçlı, Hentbolhaber.Net'e özel açıklamalarda bulundu.

TUĞBA AKKESEN/HENTBOLHABER.NET – Hentbol Erkekler Süper Ligi Cemal Kütahya Sezonunun 21.haftasında Trabzon Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, MKE Ankaragücü Mamak Belediyesi Spor Kulübü’nü konuk etti. İlk yarının 19-19 berabere geçtiği maçta ev sahibi Trabzon Büyükşehir Belediyespor,  36-35 skor ile kendi seyircisi önünden galibiyet sevinciyle ayrıldı.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’nün Başantrenörü Selim Karaağaçlı, Hentbolhaber.net’e özel olarak şu şekilde değerlendirmelerde bulundu:

“Biz, skordan çok oyunculardan nasıl verimlilik alabiliriz sorusunu önemsiyoruz. Skorlar elbette gelip geçici. Türkiye hentboluna başarılı sporcuları nasıl sunabildiğimiz çok önemli. Galibiyet ne kadar çok olursa genç yaş grubuna sahip takımların öz güveni de yükselir. Ligi galibiyet ile bitirdik. Yıldızlar ve gençler Türkiye şampiyonası hazırlıklarına devam ediyoruz.”

Karaağaçlı, gol krallığı konusunda 164 gol sayısı ile ikinci sırada olan oyuncusu Serhat Yahşi hakkında da düşüncelerini şu şekilde ifade etti: “ Tamamen gençlerden oluşan bir takımda abilik yapan Serhat Yahşi ve Alihan Birinci daha fazla sorumluluk aldıkları için takımın gol yükünü sırtlanıyorlar. Serhat Yahşi bize takım olarak çok önemli katkılarda bulundu. Bizim için çok kıymetli bu durum”

Trabzon Büyükşehir Belediyespor, ligde 7 puanla 10.sırada yer aldı.

Bakmadan Geçme