Serdar Eler'den Galibiyet Sonrası İlk Açıklama: Çekişmeli Bir Maç Oldu ve Kazanan Olduk!

Hentbol Kadınlar Süper Ligi Şampiyonluk Etabı'nda güçlü rakibi Armada Praxis Yalıkavak'ı mağlup eden Yenimahalle Belediyesi antrenörü Serdar Eler, Hentbolhaber.net'e önemli açıklamalarda bulundu.

Kadınlar Süper Ligi Şampiyonluk Etabı'nda mücadele veren Yenimahalle Belediyesi'nin antrenörü Serdar Eler, Hentbolhaber.net'e değerlendirmede bulundu.

2023-2024 Hentbol Kadınlar Süper Ligi'nde final serisi ilk maçında Yenimahalle Belediyesi, Armada Praxis Yalıkavak'ı 31-35'lik skorla yenerek seride 1-0 öne geçti. Bodrum Binnaz Sarıkaya Salonu'nda oynanan maçın ilk yarısını da konuk ekip Yenimahalle Belediyesi 14-16 önde kapattı.

Yenimahalle Belediyesi Antrenörü Serdar Eler, galibiyet ve yarın oynanacak ikinci maça ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.  

Eler, "Çok değerli, saygı duyduğumuz güçlü bir rakip. Biz elimizden geldiği kadar yüksek seviyede oynamaya çalıştık. Çok çekişmeli bir maç oldu ve kazanan taraf biz olduk. Takım olarak bizi motive eden nedenlerden biri oldu.  
Yarın oynayacağımız maça odaklıyız. Güzel ve çekişmeli bir mücadele olacağını düşünüyoruz."
dedi. 

Şampiyonluk Etabı final serisindeki ikinci maç, 21 Mayıs Salı (yarın) günü saat 17.00'de aynı salonda gerçekleşecek. Bu beş müsabakalık seride üç galibiyet üzerinden oynanacak.

Seriyi üç maçı kazanan takım Kadınlar Süper Ligi Şampiyonu ilan edilecek, diğer takım ise Kadınlar Süper Ligi İkincisi olacak.
 

Bakmadan Geçme