Serdar Eler: Ligde 2. Sırada Yer Almak Tatlı Bir Anı Oldu

Kadınlar Süper Ligi Şampiyonluk Etabı'nda güçlü rakibi Armada Praxis Yalıkavak ile seri maç oynayan Yenimahalle Belediyesi, 3-1 yenilgiyle ligi 2. sırada bitirdi. Yenimahalle Belediyesi antrenörü Serdar Eler, Hentbolhaber.net'e konuştu.

Ankara Gazi Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmada Armada Praxis Yalıkavak, Yenimahalle Belediyesi'ni ilk devre 10-18 önde bitirirken, ikinci devrede de 27-32 skorla kazanarak şampiyon oldu. Yenimahalle Belediyesi ise ligi 2. sırada bitirdi. 

Play- off şampiyonluk müsabakalarında ilk maça 19 Mayıs Pazar günü çıkıldı. İki takım arasında kıran kırana geçen mücadele dolu seride ilk maç 31-35 skorla Yenimahalle Belediyesi 1-0 öne geçti. 

21 Mayıs ve 24 Mayıs tarihlerinde oynanan serinin ikinci ve üçüncü maçında ise Armada Praxıs Yalıkavak, Yenimahale Belediyesini mağlup ederek seride 2-1 öne geçti.

Serinin dün oynanan ve takımların kaderini belirleyen son maçta, Armada Praxıs Yalıkavak 27-32 skorla kazanarak şampiyon oldu.

4 maçlık seride 3-1 yenilgiyle ligde 2. sırada yer alan Yenimahalle Belediyesi'nde antrenör Serdar Eler, HentbolHaber.net'e değerlendirmede bulundu.

Geçtiğimiz günlerde Yalıkavak Takımı'na karşı tecrübe farkıyla kendilerini gösterdiklerini ve üstün performanslarını tebrik eden Eler, seri maçlarına ilişkin şunları söyledi: "Güzel bir mücadele oldu. Ligde 2. sırada yer almak tatlı bir anı oldu. Armada Praxıs Yalıkavak'ın şampiyonluğunu tebrik ediyoruz. Önümüzdeki maçlara odaklanacağız, her zamanki gibi. Takımımızdan yurt dışına çıkacak oyuncularımız var, onlar için başarılı bir kariyer diliyorum."
 

Bakmadan Geçme