Serpil İskenderoğlu, zorlu maç öncesinde neler söyledi?

Kastamonu Belediyespor Teknik Sorumlusu Serpil İskenderoğlu, hentbol haberlerine yer veren hentbolhaber.net internet haber sitesine zorlu Avrupa Ligi maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Kadınlar Avrupa Ligi'ne 3'üncü Turu'na doğrudan katılan Kastamonu Belediyespor, 3'üncü Eleme Turu ilk maçında Macaristan'ın Praktiker-Vac takımı ile 11 Kasım Cumartesi deplasmanda karşılaşacak.

Kastamonu Belediyespor Teknik Sorumlusu Serpil İskenderoğlu, hentbol haberlerine yer veren hentbolhaber.net internet haber sitesine zorlu maç öncesinde açıklamalarda bulundu.

'En İyi Sonucu Alarak Dönmek İstiyoruz'

Serpil İskenderoğlu'nun açıklamaları şöyle: "Zor bir maça gittiğimizi biliyoruz. Her zamanki gibi Kastamonu'nun adını duyurmak ve Türk hentboluna faydalı olabilmek misyonumuz var. Bu misyonun gerçekleşmesi için mücadele edeceğiz. Elimizden gelenin en iyisini yapıp en iyi sonucu alarak dönmek istiyoruz. İki maç üzerinden oynanacak bu turda ikinci maç öncesi avantajlı bir skor almak hedefindeyiz."

'Avrupa Ligi'ne Kalmak İstiyoruz'

Kadromuz hala eksik, sakat oyuncularımız var. Macaristan'a 12 kişilik bir kadroyla gideceğiz. Burada turu geçmek istiyoruz. Sadece Türk oyunculardan kurulu kadromuzla Avrupa Ligi'ne kalmak istiyoruz.

 

Bakmadan Geçme