• Haberler
  • Arşiv
  • Tarık Mutlu: “Araç ile yaptığımız maçlar başa baş geçiyor”

Tarık Mutlu: “Araç ile yaptığımız maçlar başa baş geçiyor”

Kadınlar Süper Ligi’nin 2. haftasında karşılaşmalar devam ediyor. Tekirdağ Spor Kulübü, Araç Belediyesi Spor Kulübü’nü. konuk edecek.

ÖZGE UĞULU / HENTBOLHABER.NET – Tekirdağ SK, 19 Eylül 2021 Pazar günü saat 14.00’te Araç Belediye SK ile kendi evinde ilk maçına çıkacak. Marmara Ereğlisi’nde yapılacak maç öncesi Tekirdağ SK Başantrenörü Tarık Mutlu Yenimahalle Belediyesi ile yapılan maçı değerlendirdi ve Araç Belediyesi SK ile yapılacak maç hakkında açıklamalarda bulundu.

Mutlu, Yenimahalle ve Araç Belediyesi SK ile yaptıkları maçların başa baş geçtiğinin altını çizerek, “Yenimahalle Belediyespor ile geçen hafta Süper Lig’in ilk maçına çıktık. Güzel bir oyun sergiledik, iyi savunma yaptık, iyi mücadele ettik. Maç son 6-7 dakikaya kadar kafa kafaya geçti ama basit hatalarla mağlup olduk. Araç geçen seneden bildiğimiz bir takım. Araç ile 2 maç yaptık ve 2 maçımız da başa baş geçti. Yaptığımız maçlar başa baş geçiyor. Maça iyi hazırlanıyoruz. Kendi evimizdeki ilk maçı kazanmak istiyoruz” diye ifade etti.

Bakmadan Geçme