Temsilcilerimiz Avrupa Arenasında

Beşiktaş Safi Çimento, Beykoz Belediyesi, Sakarya BBSK, ve Spor Toto EHF Erkekler Avrupa Kupası'nda ikinci tur ilk maçlarında mücadele edecek.

Beşiktaş Safi Çimento, KH Besa Famgas ile ilk maçı deplasmanda oynayacak

Erkekler Avrupa Kupası birinci eleme turunda Ukrayna'nın Donbas takımını eleyen temsilcimiz Beşiktaş Safi Çimento, ikinci turda Kosova'nın KH Besa Famgas takımı ile karşılaşacak. İkinci tur ilk maçı 15 Ekim Pazar günü Kosova'nın Pejä kenti Karagaci Spor Salonu'nda TSİ 21.00'de başlayacak.

Rövanş müsabakası ise 21 Ekim Cumartesi günü Ümraniye Haldun Alagaş Spor Kompleksi'nde saat 17.00'de başlayacak.

Beykoz Belediyesi ikinci tur ilk maçında HC Vise BM'yi ağırlıyor

Erkekler Avrupa Kupası'na ikinci tura doğrudan katılan temsilcimiz Beykoz Belediyesi, Belçika'nın HC Vise BM takımı ile karşılaşacak. İkinci tur ilk maçı 15 Ekim Pazar günü Beykoz Recep Sahin Köktürk Spor Kompleksi'nde oynanacak ve saat 17.00'de başlayacak.

Karşılaşmanın rövanşı ise 21 Ekim Cumartesi günü Belçika'nın Vise kenti Hall Omnisports de Vise'de yapılacak ve maç TSİ 20.00'de başlayacak.

Sakarya BBSK, Norveç'in Runar Sandefjord takımı ile karşılaşacak

İkinci tura doğrudan katılan diğer ekibimiz Sakarya Büyükşehir Belediyesi ise Norveç'in Runar Sandefjord takımı ile karşılaşıyor. İkinci tur ilk maçı 15 Ekim Pazar günü Norveç'in Sandefjord kentinde Runarhallen'de oynanacak ve TSİ 19.00'da başlayacak.

Karşılaşmanın rövanşı ise 22 Ekim Pazar günü saat 18.00'de Sakarya Serdivan Spor Kompleksi'nde oynanacak.

Spor Toto, RK Buducnost Podgorica ile karşılaşacak

İlk turda Finlandiya'nın IFK Handball Helsinki takımını eleyen temsilcimiz Spor Toto ise ikinci turda Karadağ'ın RK Buducnost Podgorica takımı ile karşılaşacak. İkinci tur ilk maçı 14 Ekim Cumartesi günü Karadağ'ın Podgorica kenti University Sports and Cultural Centar'da oynanacakmüsabaka TSİ 16.00'da başlayacak.

Karşılaşmanın rövanşı ise yine aynı salonda 15 Ekim Pazar günü TSİ 16.00'da oynanacak.
 

Bakmadan Geçme