• Haberler
  • THF
  • THF ile Intercity Arasında Sponsorluk Anlaşması...

THF ile Intercity Arasında Sponsorluk Anlaşması...

Türkiye'nin önde gelen filo kiralama şirketlerinden Intercity ile Türkiye Hentbol Federasyonu arasında araç sponsorluğu anlaşması imzalandı.

Intercity, Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı yirmi beş ayrı federasyonla araç sponsorluğu anlaşması için Intercity İstanbul Park'ta bir tören düzenledi. Törene Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Uğur Kılıç, A Milli Erkek Takımı'ndan Sorumlu Asbaşkan Salim Öztürk, Intercity Yönetim Kurulu Başkanı Vural Ak ve diğer federasyonların başkan ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

THF Başkanı Uğur Kılıç, Intercity ile yapılan anlaşmadan duydukları memnuniyeti dile getirerek, Türk hentboluna katkılarından dolayı teşekkür etti ve "Hentbolun daha geniş kitlelere ulaşması için Intercity ile iş birliğini geliştirmeye devam edeceğiz" dedi.

Intercity Yönetim Kurulu Başkanı Vural Ak ise, şirketin temel misyonlarından birinin Türk sporuna ve sporcusuna destek vermek olduğunu vurgulayarak, "2013 yılından bu yana işletmesini üstlendiğimiz Intercity İstanbul Park'ta birçok spor etkinliği ve organizasyonu gerçekleştirdik. Şimdi bu sponsorlukları genişleterek yirmi beş farklı federasyonla araç sponsorluğu anlaşması imzalamanın sevincini yaşıyoruz. Federasyonlarımız altında yetişecek yeteneklerin kariyerlerine yapacağımız katkının değerini biliyoruz. Türk sporunu ve sporcularını desteklemeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Hentbola Büyük Destek! THF ile Intercity Arasında Sponsorluk Anlaşması...Hentbola Büyük Destek! THF ile Intercity Arasında Sponsorluk Anlaşması...Hentbola Büyük Destek! THF ile Intercity Arasında Sponsorluk Anlaşması...Hentbola Büyük Destek! THF ile Intercity Arasında Sponsorluk Anlaşması...

Türkiye Hentbol Federasyonu

Bakmadan Geçme