- Haberler
- Milli takım
- THF ve EHF İşbirliğinde Eğitim! Dört Farklı Jenerasyon Bir Arada
THF ve EHF İşbirliğinde Eğitim! Dört Farklı Jenerasyon Bir Arada
Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) ve Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) işbirliğinde Ankara'da 'Medya Kullanımı Farkındalık Eğitimi' düzenlendi.
Haberin Özeti
- • Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) ve Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) işbirliğinde Ankara’da farkındalık eğitimi düzenlendi.
- • Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu'ndaki eğitime A Milli, U20, U18 ve U17 Kadın Hentbol Takımları katılım gösterdi.
- • "Medya Kullanımı Farkındalık Eğitimi" adı altında gerçekleştirilen etkinlik, milli hentbolculara yüksek moral ve motivasyon sağladı.
Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) ve Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) işbirliğinde Ankara’da önemli bir organizasyon gerçekleştirildi.
Türkiye A Milli Kadın Hentbol Takımı, Türkiye U20 Kadın Milli Hentbol Takımı, Türkiye U18 Kadın Milli Hentbol Takımı ve Türkiye U17 Kadın Milli Hentbol Takımı, bu önemli organizasyonda bir araya geldi.
Ay Yıldızlılar, Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu’nda düzenlenen kamp çalışmaları esnasında gerçekleştirilen organizasyonda Medya Kullanımı Farkındalık Eğitimi'ne katıldı.
Son derece samimi ve neşeli görüntülere sahne olan etkinlik, milli hentbolculara ekstra moral ve motivasyon sağladı.
Milli hentbolcular ve teknik ekipler, sosyal medya kullanımı, dijital iletişim, sporcu kimliği ve medya farkındalığı konularında bilgilendirildi.
Bakmadan Geçme




