Türk Antrenör, O Şampiyonada Tarihe Geçecek!

Türk hentbol antrenörü Mehmet Fatih Işık, Kongo Kadın A Milli Takımı'nın ikinci antrenörü olarak Hentbol Kadınlar Dünya Şampiyonası'nda sahne alacak. Işık, Türkiye'yi bu prestijli arenada temsil ederek Türk hentbolunda bir ilki gerçekleştirecek.

Danimarka'nın ev sahipliğinde gerçekleşecek 26. Hentbol Kadınlar Dünya Şampiyonası'nda Türk antrenör Mehmet Fatih Işık, Kongo Kadın A Milli Takımı'nın ikinci antrenörü olarak görev yapacak. Bu görev, Türk hentbolunda bir ilk olma özelliği taşıyor.

Işık, Hentbol Dünya Şampiyonası'nda görev alacak ilk Türk antrenör olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyor. "Dev, büyük, her saniyenin kurgulanmış olduğu bir arenada olduğum için kendi adıma onur verici duygular içindeyim" diyen Işık, bu deneyimin kendisi için büyük bir tecrübe olduğunu belirtti.

Türk Antrenör, O Şampiyonada Tarihe Geçecek!İlk Maç Bugün

Işık'ın görev aldığı Kongo Kadın A Milli Hentbol Takımı H grubunda yer alıyor. Kongo'nun H grubundaki rakipleri ise Hollanda, Çekya ve Arjantin olacak.

Işıklı Kongo ilk sınavını bugün Çekya karşısında verecek. IHF YouTube kanalından canlı olarak yayınlanacak karşılaşma, Türkiye saati ile 22.30'da başlayacak.

Mehmet Fatih Işık, Hentbol Dünya Şampiyonası'nda Görev Alan İlk Türk Antrenör Olacak!

Türk Antrenör, O Şampiyonada Tarihe Geçecek!

Türk antrenör Mehmet Fatih Işık, Hentbol Kadınlar Dünya Şampiyonası'nda Kongo Kadın A Milli Takımı'nın ikinci antrenörü olarak görev alacak.

Bu görev, Türk hentbolunda bir ilk olacak. Işık duygularını; "Dev, büyük, her saniyenin kurgulanmış olduğu bir arenada olduğum için kendi adıma onur verici duygular içindeyim" şeklinde ifade etti.

Türk Hentbol A Milli Takımı için Temenni: Bir Gün Dünya Şampiyonasında!

Mehmet Fatih Işık,  Türk Hentbol A Milli takımının da bir gün Dünya Şampiyonası'nda yer almasını temenni etti. Işık, Dünya Şampiyonası'nda antrenör olarak yer alma deneyiminin kendisi için büyük bir tecrübe olduğunu belirtirken, Türk Milli takımlarının da bir gün bu arenada olacağına inandığını kaydetti.

Bakmadan Geçme