Türkiye, GKRY Deplasmanında Fark Yarattı: 27-33!

Millilerimiz 2027 Dünya Şampiyonası yoluna galibiyetle başladı.

2027 IHF Erkekler Dünya Hentbol Şampiyonası Avrupa Elemeleri 1. Aşama ilk maçında A Milli Erkek Hentbol Takımımız, deplasmanda GKRY’yi 33-27 mağlup ederek büyük bir avantaj elde etti. Engomi–Nicosia’daki Eleftheria Salonu’nda oynanan karşılaşmada millilerimiz, baştan sona üstün bir oyun sergiledi.

A Milli Takımımızda Kontrollü ve Güçlü Oyun

Maçın ilk dakikalarından itibaren oyunun kontrolünü eline alan Türkiye, ilk yarıyı 16-14 önde kapattı.
İkinci yarıda tempoyu artıran millilerimiz, özellikle hücumda etkili isimleriyle farkı açtı ve sahadan 33-27’lik galibiyetle ayrıldı.

Maçın Yıldızları

Milli takımda Doruk Pehlivan 7 golle en skorer isim olurken, Halil İbrahim Öztürk ve Eyüp Arda Yıldız 6’şar golle galibiyete büyük katkı sundu. Enis Harun Hacıoğlu'da 5 gol, ile katkıda bulunurken, kalecilerimiz kritik kurtarışlarıyla farkın açılmasında önemli rol oynadı.

Rövanş Elazığ’da

İki maç üzerinden oynanacak eleme turunun ikinci karşılaşması 2 Kasım Pazar günü saat 16.00’da Elazığ Ahmet Aytar Spor Salonu’nda oynanacak.
Milliler, seyircisi önünde oynayacağı rövanşta 2. Aşama’ya yükselmek için sahaya çıkacak.

Bakmadan Geçme

WhatsApp İhbar Hattı
00905454021976
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!