Türkiye – Sırbistan : 24-33

2023 IHF Dünya Şampiyonası Avrupa Elemeleri'nde mücadele eden A Milli Kadın Hentbol Takımı, bugün Giresun'da Sırbistan'ı ağırladı.

HENTBOLHABER.NET – 2023 IHF Dünya Şampiyonası Avrupa Elemeleri’nde A Milli Hentbol Kadın Takımımız, Sırbistan’ı konuk etti.

Giresun’da oynanan ve salonun tamamını dolduran taraftarların desteğini arkasına alan A Milli Takımımız, ilk 10 dakikayı 4-6 geride geçti. 12. dakika da 6-6 eşitlik sağlanırken, Aslı İskit ön plana çıkan oyuncumuz oldu. 20.dakika 8-9 Sırbistan üstünlüğü ile geçildi. İlk devrenin son anlarında etkisiz olan A Milli Takımımız, Sırbistan’ın aradaki farkı 5 gole çıkarmasına sebep oldu. İlk yarı skoru 10-15 konuk ekip lehine oldu.

İkinci devrede farkı kapatıp, rövanş maçı öncesi avantaj elde etmek isteyen A Milli Takımımız, hücumda istediğini sergileyemedi ve top kayıpları ile aradaki farkın 7 gole kadar çıkmasına neden oldu. 44. dakika 15-22 Sırbistan’ın üstünlüğü ile geçildi. Maçta üstünlük kurmakta zorlanan A Milliler,  50.dakikayı 19 – 27, 8 sayı fark gol ile geride geçti. Son dakikalarda da sonucu değiştiremeyen A Milli Takımımız müsabakadan 24-33 mağlup ayrıldı.

 

Bakmadan Geçme