• Haberler
  • Hentbol Kupa
  • U18 Erkek Milli Hentbol Takımı şampiyonaya galip başladı: Ankara'da nefes kesen mücadele!

U18 Erkek Milli Hentbol Takımı şampiyonaya galip başladı: Ankara'da nefes kesen mücadele!

20. Erkekler Akdeniz Konfederasyonu Şampiyonası'nın ilk maçı, U18 Erkek Milli Hentbol Takımımız ile Hırvatistan karşılaştı. Maçtan 6-9, 7-5 ve 10-10'lık periyotlarla ayrılan takımımız, toplamda 23-24'lük skorla galip geldi ve turnuvaya 3.5 puanla başladı.

20. Erkekler Akdeniz Konfederasyonu Şampiyonası müsabakasında, U18 Erkek Milli Hentbol Takımımız, Hırvatistan ile karşılaştığı maçta, 23-24'lük skorla galip gelerek, turnuvaya 3.5 puanla giriş yaptı.

Türkiye Hentbol Federasyonu'nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen 20. Akdeniz Hentbol Konfederasyonu Erkekler Şampiyonası, Ankara THF Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu'nda 6-12 Mayıs tarihleri arasında düzenleniyor. Turnuvada U18 Erkek Milli Takımımız da yer alıyor ve rakipleri Fransa, Hırvatistan, Irak, Karadağ, Kosova, Romanya ve Tunus.

Şampiyona, U18 Milli Takımımızın Hırvatistan ile oynadığı mücadele ile başladı. Takımımız, karşılaşmadan 6-9, 7-5 ve 10-10 periyotlarla ayrılarak toplamda 23-24 galip gelerek turnuvaya 3.5 puanla başladı.

Maçlar genellikle 15'er dakikalık üç periyot halinde oynanırken, sadece final maçı 20 dakikalık üç periyot şeklinde düzenleniyor. Bir periyodu kazanan takıma bir puan, maçı kazanan takıma 2 puan ve berabere biten periyoda yarım puan veriliyor.

Milli Takımımızın bir sonraki maçı günün ikinci maçında saat 17.15'te Romanya ile olacak.

U18 Erkek Milli Hentbol Takımı şampiyonaya galip başladı: Ankara'da nefes kesen mücadele!U18 Erkek Milli Hentbol Takımı şampiyonaya galip başladı: Ankara'da nefes kesen mücadele!U18 Erkek Milli Hentbol Takımı şampiyonaya galip başladı: Ankara'da nefes kesen mücadele!U18 Erkek Milli Hentbol Takımı şampiyonaya galip başladı: Ankara'da nefes kesen mücadele!U18 Erkek Milli Hentbol Takımı şampiyonaya galip başladı: Ankara'da nefes kesen mücadele!U18 Erkek Milli Hentbol Takımı şampiyonaya galip başladı: Ankara'da nefes kesen mücadele!

Bakmadan Geçme