• Haberler
  • THF
  • Uğur Kılıç: 'Organizasyonları başarılı bir şekilde hayata geçirmek için çalışıyoruz'

Uğur Kılıç: 'Organizasyonları başarılı bir şekilde hayata geçirmek için çalışıyoruz'

THF Başkanı Uğur Kılıç, ' Verimli bir organizasyona ev sahipliği yapıyoruz' dedi.

TUĞBA AKKESEN/HENTBOLHABER.NET- U17 Kızlar Avrupa Hentbol Şampiyonası İkinci Klasmanı, 5-13 Ağustos 2023 tarihleri arasında Türkiye Hentbol Federasyonu ev sahipliğinde Ankara Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu’nda düzenleniyor.

U17 Kızlar Avrupa Şampiyonasında A grubunda 5 Ağustos tarihinde iki maç oynandı. U17 Kız Milli Hentbol Takımımız, Büyük Britanya’yı 33-26’lık skorla yendi.

Maç sonunda THF başkanı Uğur Kılıç, hentbolhaber.net’e önemli açıklamalarda bulundu.

Uğur Kılıç: 'Organizasyonları başarılı bir şekilde hayata geçirmek için çalışıyoruz'

Kılıç’ın açıklamaları şu şekilde: “ Verimli bir organizasyona ev sahipliği yapıyoruz. Bu yılki son organizasyonumuz. Bu organizasyonlara Türkiye’nin alışması lazım. Her geçen gün organizasyonları daha başarılı bir şekilde hayata geçirmek için çalışıyoruz. Çalışmaya da devam edeceğiz. U17 Milli takımımız da burada alabileceği en iyi sonucu alacak. Nihai hedef; elbette ki birinci olarak A klasmanına yükselebilmek. Sporcularımız burada aynı zamanda güzel bir tecrübe elde edecekler. Güzel bir konser de olacak. Gençler için eğlenceli olmasını diliyorum.”

İlk maçta kazanılan galibiyeti hakkında da konuşan Kılıç, “İlk maçlar her zaman önemli. Çocuklar çok uzun zamandır çalışıyorlar. Onun biraz stresi vardı elbette. İlk maçta da o stres, takım üzerinde yoğundu. Galibiyetin hepsi kıymetli. Özellikle milli takım forması ile elde edilen galibiyetler çok daha kıymetli. İnşallah, başarılı bir şekilde finale doğru gün gün ilerleyeceğiz.” dedi.

Bakmadan Geçme