Üsküdar Belediyespor Antrenörü Şahin'den Maç Öncesi Değerlendirmeler

Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü Antrenörü Yıldıray Şahin, bugün oynanacak Kadınlar Sıralama Ligi maçı öncesi Hentbolhaber.net'e önemli açıklamalarda bulundu.

Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü ile İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kadınlar Sıralama Etabı maçında bugün saat 16:00'da karşı karşıya geliyor. 

Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü Antrenörü Yıldıray Şahin, maç öncesi Hentbolhaber.Net'e önemli değerlendirmelerde bulundu.

Şahin, sezon öncesi hedeflerinin ligi 5. sırada bitirmek olduğunu ancak Bursa maçının ardından bu hedeflerinden uzaklaştıklarını belirterek, "Kadro darlığı ve sakat oyuncuların etkisiyle zorluklar yaşamamıza rağmen, 7. ve 8. sıra maçlarını kazanarak en kötü ihtimalle sezonu 7. sırada tamamlamak istiyoruz. Hedefimizden uzaklaştığımız için takımın motivasyonu düştü. Ancak benzer şekilde, İzmir BBSK'nin de aynı durumda olduğunu düşünüyorum. Takım, 6 yeni oyuncusuyla gücünü artırdı ve üst seviyeye çıktı. Bu durum, onlarla eşleşmemizin biraz dezavantajlı olduğunu gösteriyor. Ancak yine de güzel bir maç olacağını düşünüyoruz." ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme