Üsküdarlı Şahin'den İzmir galibiyeti açıklaması

Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü Antrenörü Yıldıray Şahin, Hentbol Kadınlar Süper Lig 7'nci haftasında İzmir karşısında aldıkları 32-31'lik galibiyet sonrasında hentbolhaber.net'e açıklamalarda bulundu.

Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü Antrenörü Yıldıray Şahin, Hentbol Kadınlar Süper Lig 7’nci haftasında İzmir karşısında aldıkları 32-31’lik galibiyet sonrasında açıklamalarda bulundu. Şahin, ligi ilk 4 sırada bitirmek adına hedef maçlarından birisini kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

"Yenmemiz Gerekiyordu"

Hentbolun adresi Hentbolhaber.net’e açıklamalarda bulunan Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü Antrenörü Yıldıray Şahin’in açıklamaları şöyle: “Bizim için çok önemli bir maçtı. Ligde bizi zorlayacak takımlardan birisi. Hedef maçlarımızdan birisiydi. Üst sıralara çıkmamız için yenmemiz gerekiyordu. Maça da iyi hazırlandık.”

"Rakibe Göre Savunmalar Geliştirdik"

Şahin: “İzmir, ilk haftalarda oyuncu sıkıntısından dolayı ilk haftalarda zorlansa da çıkışta olan bir takımdı. Onların gücünün farkındaydık. Onların yaptığı hücum setlerine göre savunmalar geliştirdik, iyi çalıştık.”

"İyi Başladık, Son 10 Dakika Zorlandık"

Üsküdar Belediyespor Antrenörü Şahin: “Maça iyi başladık. İlk yarı savunmayı oturtamadık, gollü bir ilk yarı geçti. İkinci yarı savunmamız toparlandı, kalecimizin de performansı yükseldi. Maçı 5-6 farka kadar çıkarttık. Son 10 dakikada özellikle iki oyuncumuz 3 kez 2 dakika cezası gördüğü için kırmızı kartla oyundan atılınca zorlandık. Zaten dar bir kadroyla oynuyoruz. Bunun yanı sıra çok net gol pozisyonlarını da kaçırdık. Yorgunluk da oldu ve oyundan biraz düştük.”
Şahin son olarak: “Sonuçta 1 farkla kazandık. Mutluyuz. Ligi ilk 4 sıra içinde bitirmek için kazanmamız gerekiyordu, kazandık, bizim için güzel bir sonuç oldu.”

Bakmadan Geçme