Uzatmaların galibi Spor Toto Spor Kulübü

HDI Sigorta Hentbol Erkekler Türkiye Kupası Dörtlü Finallerinde ilk yarı final maçı Beşiktaş ile Spor Toto Spor Kulübü arasında oynandı.

HENTBOLHABER.NET – HDI Sigorta Hentbol Erkekler Türkiye Kupası Dörtlü Finallerinde ilk yarı final maçı sonucunda Spor Toto Spor Kulübü ilk finalist oldu.

Sakarya’nın ev sahipliğinde organize edilen HDI Sigorta Hentbol Erkekler Türkiye Kupası Dörtlü Finalleri’nin ilk yarı final mücadelesi Beşiktaş ile Spor Toto Spor Kulübü arasında oynandı.

Müsabaka Beşiktaş’ın golü ile başlarken, karşılıklı geçen ilk dakikaların ardından devreye 14-11 önde giren siyah-beyazlılar oldu. İkinci devrede de skor üstünlüğünü devam ettiren Beşiktaş, Spor Toto’nun son dakikalarda ki etkili oyununa engel olamadı ve Spor Toto son saniyede Şener’in golü ile beraberliği yakaladı ve maçın normal süresi 27-27 berabere sonuçlandı. 

Uzatma devrelerinin ilk hücumu Spor Toto Spor Kulübü’nden geldi ve karşılıklı goller ile devam etti. İlk uzatma bölümünün ilk devresi 29-30 Spor Toto SK lehine sonuçlandı. İkinci devre Beşiktaş’ın etkinliği ile başladı.İkinci uzatma devresinin 3. dakikası 31-31 berabere geçildi. Maçın son atışında Spor Toto’da Atakan golü buldu ve 32-32 eşitlik sağlandı. İlk yarı final, ilk uzatma bölümünün ardından  2. uzatma bölümüne kalmış oldu. 

5+5 toplam 10 dakikalık 2.Uzatma bölümüne Spor Toto gol ile başladı ve 32-33 öne geçti. Ancak Beşiktaş skor üstünlüğünü yakaladı ve 2. Uzatma Bölümünün ilk devresi 35-34 Beşiktaş’ın üstünlüğü ile geçildi. 2.Uzatma bölümü Spor Toto hücumu ile başladı ve Yiğit eşitliği yakaladı. Spor Toto 35-37 ile iki sayı farkla avantajı yakaladı. Coşkun Göktepe’nin üst üste kurtarışları spor Toto’ya hayat oldu. Spor Toto 2. uzatma bölümü 2. devresi sonucu 37-39 ile maçı kazandı ve ilk finalist oldu.

Final müsabakası yarın Saat:20.30’da oynanacak.

Bakmadan Geçme