Yenimahalle Belediyespor'da Başantrenör Serdar Eler Açıklamalarda Bulundu

Kadınlar Süper Ligi Şampiyonluk Etabı'nda Armada Praxis Yalıkavak ile seri maç oynayan Yenimahalle Belediyesi'nin antrenörü Serdar Eller, dün oynanan üçüncü maç sonrası Hentbolhaber.net'e konuştu.

2023-2024 Hentbol Kadınlar Süper Ligi'nde final serisi üçüncü maçında Armada Praxis Yalıkavak, rakibi Yenimahalle Belediyesi'ni 34-27 skorla yenerek, seride durumu 2-1 getirdi. 

Yenimahalle Belediyesi'nin antrenörü Serdar Eler, dün oynanan serinin üçüncü maçına ilişkin Hentbolhaber.net'e değerlendirmede bulundu.

'BU MAÇLAR DİRENÇ GEREKTİRİYOR'

Eller,"Ne kadar dinamik oynamaya çalışsak da, tecrübe farkı sahada ortaya çıkıyor. Bir de dünkü maçın belirleyicisi kale performansları oldu. Yalıkavak'ın kalesi çok daha üstün oynadı. Bu da skora etki ettiğini düşünüyorum.

Bu tür maçlar biraz psikolojik olarak da dirençli olmayı gerektiriyor. Bu direnci devam ettirmemeyi elbette ki ümit ediyoruz. 

Önümüzdeki maçlarda Yenimahalle Belediyesi'ne yakışır şekilde mücadele edeceğimizi düşünüyorum."dedi.

26 Mayıs Pazar günü saat 14.00'te Ankara Gazi Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleşecek olan serinin dördüncü maçı, TRT Spor Yıldız kanalından canlı olarak yayınlanacak. 

Şampiyonluk Etabı final serisinin beş maçlık serisinde üç galibiyet alan takım, Kadınlar Süper Ligi'nde Şampiyonluğunu ilan edecek. Diğer yakım ise Kadınlar Süper Ligi İkincisi olacak.

Yenimahalle Belediyesi Antrenörü Serdar Eller'den Yalıkavak Galibiyeti Değerlendirmesi

Bakmadan Geçme