• Haberler
  • Arşiv
  • Yıldırım: “Maçın kilit noktası olan 2 sakat oyuncumuz var”

Yıldırım: “Maçın kilit noktası olan 2 sakat oyuncumuz var”

Erkekler Süper Ligi'nde Mamak Belediyesi GSK Antalyaspor Kulübü ile maça çıkmaya hazırlanıyor. Yarın saat 16.00'da Mamak Belediyesi Gençlik ve Spor Merkezi'nde oynanacak maç öncesi Mamak Belediyesi GSK sol oyun kurucu Mikail Yıldırım açıklamalarda bulundu.

ÖZGE UĞULU / HENTBOLHABER.NET – Mamak Belediyesi GSK, ilk hafta MYK Hentbol SK’yı mağlup etmesinin ardından 2. hafta İzmir Büyükşehir Belediyesi GSK’ya mağlup oldu. 3. hafta Antalyaspor Kulübü ile oynanacak maçın hedef maçlardan biri olduğunu altını çizen Yıldırım, “Antalyaspor maçı, hedef maçlarımızdan biri. Lig’de kendimize güç olarak yakın gördüğümüz takımlardan biri. Elimizden geleni yapacağız. Maçın kilit noktası olan 2 sakat oyuncumuz var. Sağlık durumlarına göre maça çıkıp çıkmayacakları belli olacak.  Sakatlıklarımız olmasına rağmen kendi sahamızda oynayacağımız ilk maçımızdan galip ayrılmak istiyoruz. Kendi sahamızda oynayacak olmamızın avantajı elbette olacaktır” diye konuştu.

Sezona dair genel bir değerlendirmede bulunan Yıldırım, “İlk hafta maçı tüm takımlar için zordur. Biz de bu zorluğu biliyorduk ve Lig’e puan ile başlamak istedik. Süper Lig’e yeni katılan bir takımız. Belki çok iyi bir oyun değildi ama galibiyet ile başladık ve hanemize 2 puanı yazdırdık. İzmir’de ise iyi bir oyun oynayamamanın moral bozukluğu vardı. Kazanan taraf oldular. Biz mücadele etmeye devam ediyoruz. Mücadelemizi en iyi şekilde yansıttığımız, güzel bir hentbol oynadığımız bir sezon olmasını temenni ediyorum” dedi.

Bakmadan Geçme