• Haberler
  • THF
  • Zeki Pehlivan: 'Umarım güzel bir sonuçla şampiyonayı bitiririz'

Zeki Pehlivan: 'Umarım güzel bir sonuçla şampiyonayı bitiririz'

Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Genel Koordinatörü Zeki Pehlivan, hentbolhaber.net'e açıklamalarda bulundu.

TUĞBA AKKESEN/HENTBOLHABER.NET- U17 Kızlar Avrupa Hentbol Şampiyonası İkinci Klasmanı, 5-13 Ağustos 2023 tarihleri arasında Türkiye Hentbol Federasyonu ev sahipliğinde Ankara Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu’nda düzenleniyor.

U17 Kızlar Avrupa Şampiyonasında A grubunda 5 Ağustos tarihinde iki maç oynandı. U17 Kız Milli Hentbol Takımımız, Büyük Britanya’yı 33-26’lık skorla yendi.

Zeki Pehlivan: 'Umarım güzel bir sonuçla şampiyonayı bitiririz'

Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Genel Koordinatörü Zeki Pehlivan, hentbolhaber.net’e açıklamalarda bulundu.

Pehlivan, galibiyet elde eden sporcularımızı öncelikle kutlayarak sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Ülkemizde yapılan bu düzeyde ilk Avrupa Şampiyonası. Kızlarımız da ciddi ve güzel bir şekilde bu şampiyona için  hazırlık yaptılar. İlk günümüzü de galibiyetle kapattılar. Bu anlamda keyifliyiz. Yenilenmiş salonumuzda da ilk şampiyonamızı gerçekleştirdik. Umarım şampiyona boyunca da galibiyetlerle devam edip, istediğimiz hedefe ulaşabiliriz. Önemli olan burada genç sporcularımızın tecrübelerini artırabilmek. Bu kızlarımız daha ileriye dönük hazırlanıyorlar. Bu Avrupa Şampiyonası da onların ilk ciddi tecrübeleri. Umarım güzel bir sonuçla bitiririz. Hepimiz için hayırlı olur.”

 

Bakmadan Geçme