Armada Praxis Yalıkavak - İzmir Büyükşehir Belediyespor: 35-24

HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası Dörtlü Final'i Armada PRaxis Yalıkavak - İzmir Büyükşehir Belediyespor maçı ile başladı.

THF Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu'nda oynanan yarı final ilk maçında Armada PRaxis Yalıkavak, İzmir Büyükşehir Belediyespor'u 35-24 mağlup etti.

Müsabakaya Armada Praxis Yalıkavak hızlı başladı ve aradaki farkı 4 sayıya kadar çıkardı. Kaleci Anca kurtarışları ile Yalıkavak'a skor avantajı sağlarken, İzmir Büyükşehir Belediyespor istediği oyunu sergileyemedi. Ancak ilk devrenin sonlarına doğru toparlanan İzmir Büyükşehir Belediyespor 1 gol farkla devre arasına girdi. Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü - İzmir Büyükşehir Belediyespor karşısında ilk devrede 15-14 skor üstünlüğü elde etti.

Müsabakanın ikinci devresina Yalıkavak hızlı başladı. Tecrübeli isimlerim etkin oyununa kaleci Anca'nın kurtarışlarıda eklenince aradaki fark açıldı. Maçın son anına kadar üstünlüğünü koruyan Denizin Kızları müsabakayı da 35-24 kazandı.

Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü, HDI Sigorta Hentbol Kadınlar Türkiye Kupası'nda ilk finale çıkan ekip oldu. Armada Praxis Yalıkavak'ın rakibi Konyaaltı Belediyesi ile Kastamonu Belediyesi arasında oynanacak müsabaka ile belli olacak. 

Bakmadan Geçme