• Haberler
  • Hentbol Kupa
  • HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası Dörtlü Final'i Öncesi Basın Toplantısı Gerçekleştirildi

HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası Dörtlü Final'i Öncesi Basın Toplantısı Gerçekleştirildi

HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası Dörtlü Final'inde mücadele edecek takım kaptanları basın toplantısında bir araya geldi.

HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası Dörtlü Finali Ankara'da düzenleniyor ve heyecanlı bir turnuva yaşanıyor. Turnuvada yer alan Armada Praxis Yalıkavakspor, Konyaaltı Belediyesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Kastamonu Belediyesi gibi üst düzey takımların kaptanları da toplantıda hazır bulunarak düşüncelerini paylaştılar.

İzmir Büyükşehir Belediyesi kaptanı Halime İslamoğlu, takımının genç ve dinamik bir kadrosuyla turnuvada yer alacağını ifade ederek, tüm takımlara sakatlıksız ve güzel bir turnuva diledi. Hedeflerinin sahada planlarını uygulayarak iyi sonuçlar almak olduğunu söyledi.

Armada Praxis Yalıkavakspor kaptanı Yeliz Özel, Ankara'da Türkiye'nin en iyi dört takımının yer aldığı HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası turnuvasında olduklarını belirtti. Yalıkavakspor olarak turnuvada başarılı bir şekilde mücadele etmek istediklerini ve üç kupa hedeflediklerini dile getirdi. Kadın hentbolunun önemine vurgu yaparak, kadın sporculara ve kız sporculara destek olunmasını istedi.

Dörtlü Final 4-5 Mayıs'ta

Konyaaltı Belediyesi kaptanı Sevilay İmamoğlu Öcal ise Konyaaltı Belediyesi Hentbol Takımı'nın sezonda oynadığı tüm maçları kazanarak turnuvaya geldiğini ifade etti. Başarılı performanslarını Türkiye Kupası'nda sürdürmek istediklerini belirterek, kupayla Antalya'ya dönme hedeflerini paylaştı.

Dörtlü Final maçları 4 ve 5 Mayıs'ta Ankara THF Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu'nda gerçekleştirilecek. Yarışmacı takımlar yarı final maçlarını 4

 Mayıs'ta, finali ise 5 Mayıs'ta oynayacaklar. Maçlar TRT Spor Yıldız kanalından canlı olarak yayınlanacak.

HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası Dörtlü Final'i Öncesi Basın Toplantısı Gerçekleştirildi

HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası Dörtlü Final'i Öncesi Basın Toplantısı GerçekleştirildiHDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası Dörtlü Final'i Öncesi Basın Toplantısı GerçekleştirildiHDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası Dörtlü Final'i Öncesi Basın Toplantısı GerçekleştirildiHDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası Dörtlü Final'i Öncesi Basın Toplantısı GerçekleştirildiHDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası Dörtlü Final'i Öncesi Basın Toplantısı Gerçekleştirildi

Haber Servisi

Bakmadan Geçme