Armada Praxis Yalıkavak - SSV Brixen Südtirol Maçı Ne Zaman, Nerede Oynanacak?

Hentbol EHF Avrupa Kupası 3.Tur ilk maçında Armada Praxis Yalıkavak, İtalyan ekibi SSV Brixen Südtirol'u 27-36 mağlup ederken, hentbol ve sporseverler rövanş maçını beklemeye başladı. Hentbol Avrupa Kupaları'nda yoluna devam etmek isteyen Armada Praxis Yalıkavak'ın SSV Brixen Südtirol rövanş maçı hangi tarihte, ne zaman ve hangi salonda oynanacak? Detaylar haberimizde.

Hentbol Kadınlar EHF Avrupa Kupası 3.Tur birinci maçında İtalya'dan zafer ile dönen Denizin Kızları Armada Praxis Yalıkavak, büyük avantaj elde etti. 

İtalya liginde son performansı ile alkış alan rakibi karşısında ikinci devrede ki muhteşem performansı ile 9 gollük avantaj elde eden temsilcimiz, rövanş maçında da galip gelerek tur atlamanın peşinde olacak.

Armada Praxis Yalıkavak - SSV Brixen Südtirol Maçı Ne Zaman, Nerede Oynanacak?

Armada Praxis Yalıkavak - SSV Brixen Südtirol Hentbol EHF Avrupa Kupası rövanş maçı 19 Kasım Pazar günü Bodrum Binnaz Karakaya Spor Salonu'nda saat 17.00'de oynanacak.

Bodrum Binnaz Karakaya Spor Salonu Kaç Kişilik, Kapasitesi Nedir?

Bodrum Belediyesi  Binnaz Karakaya Spor Salonu 2005 yılında hizmete girmiştir. 450 koltuk kapasiteli çok amaçlı spor salonunda her türlü spor etkinliği, şenlik ve festival yapılabilmektedir.

Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü'de tüm resmi maçlarını Binnaz Karakaya Spor Salonu'nda oynamaktadır.

Bakmadan Geçme