Binen uçak rötarlarına ve hakem kararlarına işaret etti

Görele Belediyesi Spor Kulübü Antrenörü Mehmet Ali Binen, Avrupa Kupası'na 2'nci turda veda etmelerinin ardından açıklamalarda bulundu. Uçak rötarlarına ve hakem kararlarına işaret eden Binen 'Tecrübe kazandık' dedi.

Görele Belediyesi Spor Kulübü Antrenörü Mehmet Ali Binen, Avrupa Kupası’na 2’nci turda veda etmelerinin ardından açıklamalarda bulundu.

Kupanın 2’nci turunda Hırvatistan’dan ZRK Dugo Selo ’55 takımıyla eşleşen ve Giresun Görele’de oynanan ilk karşılaşmayı 28-27 kazanan temsilcimiz; ikinci turdaki 23-36’lık mağlubiyetle kupaya veda etti.

Seyahatte yaşanan rötarlardan ve hakem kararlarından dolayı müsabakayı kaybederek turu geçemediklerini söyleyen Görele Belediyespor Antrenörü Mehmet Ali Binen; “İlk defa Avrupa’da mücadele ettik. Tecrübe kazandık diyelim” ifadelerine yer verdi.

“SABAH KAHVALTIYA DAHİ ZOR KALKTIK”

Antrenör Mehmet Ali Binen’in açıklamaları şöyle: “Planlamamız gereği cuma sabahı 9’da orada olacaktık, 13’te antrenman yapıp dinlenecektik. 5 saatte orada olmayı planlıyorduk. Uçaktaki rötardan kaynaklı Zagreb uçağını kaçırdık. Aktarmalar arası sıkıntı yaşadık. Gece 1’de otele yerleşebildik. 14-15 saat yolculuk yaptık. Sabah da kahvaltıya dahi zor kalktık.”

“ADİL ŞARTLAR OLSAYDI…”

Binen son olarak: “Hakemler de öyle bir yönetim sergiledi ki… 7-8 sayı farka ulaştıktan sonra hakem ortaya düdük çalsa da sonuç değişmedi. Biz 10 farklı kazansak da orada 15 yerdik. Öyle bir hakem yönetimiyle tur atlamamız mümkün değildi. Adil şartlar olsaydı turu geçemeyeceğimiz bir maç değildi.”
 

Yılmaz Acar Davut

Bakmadan Geçme