Gakidova da Konyaaltı Belediyespor'un Kadrosunda Yoktu

Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nda son şampiyon Konyaaltı Belediyespor, bu sezon Avrupa'ya erken veda etti. İspanya'da oynanan ikinci maçta Samara Da Silva Vieira , İspanya'ya götürülmesine rağmen kadroda yer almamıştı. Bir diğer önemli oyuncusu Ivana Gakidova'nın da İspanya'da olmasına rağmen neden oynamadığı merak konusu oldu. Hentbol ve sporseveler bu konuda sorular sorarken detaylar haberimizde.

Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nda son şampiyon olan Konyaaltı Belediyespor, Avrupa'da erken bir veda yaşadı.

İspanya'da gerçekleşen müsabakaya 12 oyuncuyla sahaya çıkan takımda Samara Da Silva Vieira ve Ivana Gakidova, isim listesinde yer almadı. Bu durum, takımın eksik kadrosu ve oyuncu belirsizliğiyle ilgili soruları beraberinde getirdi.

İlk maçta elde ettiği avantaja rağmen İspanya'da başarılı olamayan Konyaaltı Belediyespor, KH-7 BM. Gronollers takımına elendi. Ancak, İspanya'ya götürülen maçtan bir gün önce de antrenmana çıkan Samara gibi Gakidova da maç kadrosunda yer almadı. Samara, sosyal medya üzerinden sakat olmadığını ancak oynayamayacağını maç öncesinde öğrendiğini açıklamıştı.

Samara gibi Gakidova da, Konyaaltı Belediyespor'un Kadrosunda Yer Almadı

Samara ve Gakidova'nın maçta yer almaması hakkında resmi bir açıklama henüz yapılmadı.

Konyaaltı'nın Samara ve Gakidova ile İspanya'ya gitmesine rağmen eksik kadro ile mücadele etmesi, maçta bulunmayan oyuncuların durumu hala belirsizliğini koruyor.

Not: Konyaaltı Belediyespor'un İspanya'da gerçekleştirdiği son maç idmanında Samara ve Gakidova'nın yer aldığı görülüyor.

Bakmadan Geçme