Kadınlar Süper Lig'de 5'inci hafta sonuçları

Hentbol Kadınlar Süper Lig 5'inci haftasında 3 maç oynandı.

Hentbol Kadınlar Süper Lig 5'inci haftasında 3 maç oynandı. Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü, Konyaaltı Belediyesi Spor Kulübü, Yenimahalle Belediyesi ve Görele Belediyesi'nin maçları Avrupa maçlarının olmasından dolayı ertelendi.

KASTAMONU BELEDİYESPOR 5'TE 5 YAPTI

Ligin 5'inci haftasında Kastamonu Belediyespor, Tekirdağ Süleymanpaşa'ya konuk oldu. Baştan sonra üstün bir mücadele ortaya koyan Kastamonu Belediyespor, ilk yarısını 10-20 önde kapattığı maçı 26-42 kazanarak 5'te 5 yaptı ve zirvedeki yerini korudu.

AKSARAY İLK PUANINI ELİNDEN KAÇIRDI!

Haftanın bir diğer karşılaşmasında Aksaray Belediyespor, İzmir Büyükşehir Belediyespor'u konuk etti. İlk yarısı 14-14 berabere tamamlanan müsabaka büyük bir heyecana sahne oldu. Oyunun ikinci yarısında ağırlığı ortaya koyan İzmir temsilcisi müsabakayı 27-29 kazandı.

Aksaray ekibi bu sezon yükseldiği Süper Lig'de henüz puanla tanışamazken, İzmir ikinci galibiyetini alarak puanını 4'e yükseltti.

ÜSKÜDAR-BURSA MAÇI NEFES KESTİ

İstanbul Çamlıca Spor Salonu'nda oynanan Üsküdar Belediyespor-Bursa Büyükşehir Belediyespor maçı nefes kesti. Süper Lig'in yeni temsilcisi Bursa BŞB, ilk yarısını 11-15 önde kapattığı karşılaşmada bu avantajı ikinci yarıda koruyamadı.

Maçın ikinci yarısında daha iyi bir performans ortaya koyan İstanbul temsilcisi karşılaşmadan 25-23'lük galibiyetle ayrılmayı bildi.

 

Yılmaz Acar Davut

Bakmadan Geçme