O İsim Resmen Belediye Başkan Adayı

Cumhuriyet Halk Partisi birçok il ve ilçenin adaylarını resmi olarak ilan ederken, hentbol ailesi içerisinde yer alan önemli bir isminde Belediye Başkan Adaylığı Resmileşti. Hentbol Ailesinin içinde yer alan o isim kimdir?

CHP Parti Meclisi, Trabzon Akçaabat'ın yeni belediye başkan adayını Osman Kalyoncu olarak belirledi.

Akçaabat Tütünspor'da uzun yıllar hentbol oynayan Osman Kalyoncu, Profesyonel olduktan sonra Milli Takıma kadar yükselme başarısı gösterdi. Tütünspor Kulübü Başkanı Hüseyin Reis'in destekleriyle Beşiktaş'a transfer olan Osman Kalyoncu, oyunculuk kariyerinde bir çok başarı elde etti. Hentbol'da antrenör olarak bir çok kulküpte başarılı teknik adamlık yapan Osman Kalyoncu, Kastamonu Belediyespor ile EHF Challenge Kupası'nda final oynama başarısı gösterdi. 

Eğitim hayatını Marmara Üniversitesinde tamamlayan Osman Kalyoncu, Marmara Üni. Akademik kadrosuna da girmeyi başardı.

Marmara Üniversitesi'nden ayrıldıktan sonra İBB Spor Akademisi Müdürü olan Osman Kalyoncu birçok projeye imza attı.

Osman Kalyoncu: "Çocukluğum geçtiği şehire hizmet edeceğim"

Kalyoncu adaylığının resmileşmesinden sonra Hentbolhaber.Net'e açıklamalarda bulundu. Kalyoncu, "Çocukluğumun geçtiği Akçaabat'a hizmet etmekten dolayı çok mutlu olacağım. Yapılması gerekenleri en iyi şekilde biliyorum. Halkımızın desteği ile seçildikten sonra Akçaabat'a en iyi şekilde hizmet etmek için çalışacağız" dedi.

Bakmadan Geçme