THF Disiplin Kurulu Harekete Geçti

Türkiye Hentbol Federasyonu Disiplin Kurulu, Erkekler Süper Ligi'nde mücadele eden Nilüfer Belediyespor'da yaşanan ayrılıkların ardından hareket geçti.

Türkiye Hentbol Federasyonu Disiplin Kurulu 18 Aralık 2023 tarihinde tüm üyelerin katılımı ile çevrimiçi olarak toplanarak disiplin sevklerini gerçekleştirdi.

16 Aralık günü ‘Nilüfer'de Gece Yarısı Şok Açıklama’ başlığıyla duyurduğumuz ve detayında Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde mücadele eden ekibin 11 oyuncusuyla yollarını ayırdığına yer verdiğimiz konuyla ilgili Türkiye Hentbol Federasyonu da hareket geçti.

Türkiye Hentbol Federasyonu Disiplin Kurulu 18 Aralık 2023’te açıkladığı bildiride şu ifadeler yer aldı: “18.12.2023 tarihinde Türkiye Hentbol Federasyonu Genel Sekreterliğince Kurulumuza sevk edilen dilekçe ve ekleri incelenmiş, konu ile ilgili olarak Bursa Nilüfer Belediyesi Spor Kulübü sporcuları Ali Karadut, Savaş Beyhan, Egemen Çakır, Mehmet Ali Karadurmuş, Muhammed Yaşar, Veysel Topdemir, Gökhan Şanlı, Sarp Seymen, Emre Engin, Oleksandr Tiukin ve Doğukan Keser’in savunmalarının istenmesine, ilgili kişiler hakkında THF Ceza Talimatı m.73 gereği tedbir uygulanmasına karar verilmiştir.”
 

Bakmadan Geçme