Minik Atılım Süper Lig Yolunda! Sivas Belediyesi'ni 40-36 Mağlup Etti!

Bugün, 2023-24 Hentbol Sezonu Kadınlar 1. Lig Play-off maçları Giresun Hüseyin Avni Alparslan Spor Salonu'nda başladı.

Karaman Minik Atılım Spor Kulübü, ligi ikinci sırada tamamlayarak Play-Off'lara katılma hakkı elde etti. Bugün ilk maçlarında Sivas Belediyesi ile karşılaştılar.

Kadınlar 1. Lig Play-off'unun 17. haftasının açılış maçında, Karaman Minik Atılım, Sivas Belediyesi'ni 40-36 mağlup etti.

Karşılaşma boyunca her iki takım da sıkı bir mücadele sergiledi. İlk devreyi 19-18 önde tamamlayan taraf Sivas Belediyesi oldu. Ancak ikinci devrede Karaman Minik Atılım Spor Kulübü, maçtan 40-36 gibi önemli bir farkla galip ayrılarak Süper Lig yolunda büyük bir avantaj elde etti.

Minik Atılım SK'nın gollerini Saliha Hatun Çelik 11, Berivan Kuş 4, Gamze Özler 3, Bilge Birben 10, Figen Döne 8, Çağla Güleç 2 ve Damla Güleç 2 attı.

Sivas Belediyesi'nin gollerini ise Büşra Sadiç ve Tuğçe İnan 9, Bahar Öz 7, Aslınur Çamcı 5, Ayşe Küçükdağ 4, Buse Yıldırım ve Beyza Nur Dumanlı 1 attı.

Karaman Minik Atılım Spor Kulübü, Play-off'un ikinci maçında 15 Nisan Pazartesi günü saat 13.00'te Artvin 7 Mart takımıyla karşı karşıya gelecek. Karşılaşmalar THF TV YouTube kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Haber Servisi

Bakmadan Geçme