Dalgakıran: “Kadro derinliğimizi kaybettik”

Açılış maçında Antalyaspor’un İzmir Büyükşehir Belediyesi GSK’yı 32-29 mağlup etmesinin ardından Lig’in 2. maçında İzmir Büyükşehir 35-32 Mamak Belediyespor’a üstünlük sağlayarak maçın galibi oldu.

ÖZGE UĞULU / HENTBOLHABER.NET – Galibiyetin ardından değerlendirmelerde bulunan İzmir Büyükşehir Belediyesi Başantrenörü Namık Dalgakıran kadro derinliğini kaybettiklerini buna rağmen Avrupa Kupası için çabalayacaklarını aktardı.

Transfer sürecine dair açıklamalarda bulunan Dalgakıran, 'Kadromuzdan geçen sezon 5 oyuncu gitti ve yerine 3 oyuncu alabildik. Aldığımız oyunculardan biri sol oyun kurucu diğer ikisi ise daha tecrübesiz oyuncular. Kadro derinliğimizi kaybettik. Bu sene geçen seneki maçları yakalamak çok zor. Rotasyonumuz çok dar. 10 oyuncumuz kaldı. Bayram ile Mert daha genç oyuncularımız. Hedefimiz ortalarda bitirmek. Avrupa kupası bu sene çok zor.
Lig'in 3. maçında Beykoz galibiyeti sağlanırsa mağlubiyeti telafi edebileceklerinin altını çizen Dalgakıran, 'Dünkü maçta rakibimiz genç ve dinamik bir takımdı ve sonuna kadar mücadele ettiler. Antalyaspor maçından sonra takımımızın tepki vermesi lazımdı. Takımımız da iyi tepki verdi. Maçı istedik ve kazandık. Haftaya Beykoz maçı var. Eğer maçı alırsak Antalya mağlubiyetini telafi etme şansımız olacak. Sonuna kadar Avrupa Kupası’nı zorlamaya devam edeceğiz' diye konuştu.

Bakmadan Geçme